mandag 1. oktober 2012

Solferie

I dag er det tilbake på jobb igjen etter en ukes ferie. Vi var så uheldige med været i sommerferien vår at vi følte behov for en energiinnsprøyting av masse sol og varme i løpet av høsten. Vi valgte siste uke i september i håp om at det fortsatt ville være varmt i syd-Europa og fortsatt var så langt fra skolens høstferie at det var mulig å få billige billetter.

Sparsommelige som vi er ventet vi til siste minutt med å kjøpe billetter. Det er jo da det er billigst. Men det var mange som hadde tenkt det samme som oss (der har vært en dårlig sommer i Danmark også), så ikke bare var billettene som var å få opptil ferieuken vår dyre, til slutt var det ingen igjen av dem. Ikke en eneste billett til sol og varme...

Så vi har endt opp med tre dager i sommerhuset i regnvær. Det var kaldt og guffent, men vi fikk vært på bondegårdsbesøk og kjøpt vinterstøvler til ungene. Det skulle jo også gjøres. Vi fikk en tur til jærnbanemuset i Odense - det var innendørs, som var ganske behagelig, og vi kunne drømme oss sydover mens vi kikket på togene. Så fikk vi oss en dag i badeland i Lalandia. Vi løp rundt i badetøy hele dagen og avsluttet med middag på den innendørs uteterassen på en italiensk restaurant. Stort nærmere syden kan man ikke komme! Til slutt fikk vi besøk av min tante og onkel fra Norge, så vi har hygget oss med god mat, god drikke, shopping, turer og masse godt selskap.

Ble ikke så solbrun denne uka, men stort nærmere en Kreta-tur kan man vel ikke komme... Eller, tja :-)


Middag på  nesten-uterestaurant. Litt feriestemning blir det jo.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar